Pozor stran je TESTNA

AGROPLAN stran je TESTNA

Dostava

Dostava

Dostava

Za dostavo vseh naročil v spletni trgovini http://www.agroplan.si skrbi naš pogodbeni partner Pošta Slovenije. Naročeno blago bomo pogodbenemu partnerju za dostavo pošiljk oddali v roku treh delovnih dni. Če zaradi posebnih okoliščin to ne bo mogoče, bomo o tem kupca obvestili in se s kupcem dogovorili drugače.

Blago dostavljamo po celotni Sloveniji in ga dostavimo na sporočeni naslov. V primeru osebnega prevzema se o natančnem času in kraju prevzema dogovorimo vnaprej.

Stroški dostave:

Strošek dostave po Sloveniji do 15 kg znaša ??,?? eur.
Strošek dostave po Sloveniji nad 15 kg znaša ??,?? eur.
Strošek dostave je brezplačen ob nakupu nad ??,?? eur.

OBRAČUNA Pošta Slovenije ob dostavi:

Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek ni vračunan v kupnino in nanj nimamo vpliva. To pomeni, da v primeru plačila po povzetju plačate vrednost paketa, strošek pošiljanje ter provizijo za vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije.

– kupnina do 98,00 EUR: provizija 1,05 EUR.
– kupnina nad 98,00 EUR do 501,00 EUR: provizija 1,07% od vrednosti paketa
– kupnina nad 501,00 EUR: provizija je 5,36 EUR + 0,30% od vrednosti paketa

Zato priporočamo spletna plačila ali plačila po predračunu, kjer tega stroška ni.

Čas dostave:

Naročeno blago na območju Slovenije dostavljamo vsak delovni dan preko partnerskih dostavnih služb Pošte Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.